Juridisch

PRIVACYVERKLARING

ALGEMENE VERORDENING GEGEVENSBESCHERMING (AVG)

 

Persoonsgegevens die worden verwerkt

Melotte Pumptechnology kan uw persoonsgegevens verwerken, doordat u gebruik maakt van de diensten van Melotte Pumptechnology en omdat u deze zelf bij het invullen van een aanvraagformulier op de website aan ons verstrekt. Door gebruik te maken van deze diensten stemt u in met de verwerking hiervan. Melotte Pumptechnology kan de volgende persoonsgegevens verwerken:

  • Voor- en achternaam
  • Bedrijfsnaam
  • Adres
  • Postcode en plaats
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres
  • Land

 

Waarom Melotte Pumptechnology gegevens nodig heeft

Melotte Pumptechnology verwerkt uw persoonsgegevens om telefonisch contact met u op te kunnen nemen als u daar om verzoekt, en/of om u schriftelijk (per e-mail en/of per post) te kunnen benaderen indien u telefonisch onverhoopt niet bereikt kunt worden. Daarnaast kan Melotte Pumptechnology uw persoonsgegevens gebruiken in het kader van het uitvoeren van een met u gesloten overeenkomst van opdracht of in het kader van haar promotieactiviteiten.

 

Hoe lang Melotte Pumptechnology gegevens bewaart

Melotte Pumptechnology bewaart uw persoonsgegevens in haar klantenbestand. Uw gegevens worden niet langer gebruikt dan strikt nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor uw gegevens worden verzameld. Uw gegevens zullen wel worden bewaard indien er geen overeenkomst met u tot stand komt.

Delen met anderen

Melotte Pumptechnology verstrekt uw persoonsgegevens alléén aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met u, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

 

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Melotte Pumptechnology zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek reageren.

 

Klacht indienen bij Autoriteit Persoonsgegevens (AP)

U heeft het recht een klacht in te dienen bij de AP als Melotte Pumptechnology  bovengenoemde niet naleeft.

 

Beveiligen

Melotte Pumptechnology neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website van Melotte Pumptechnology maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien u meer informatie wenst over de beveiliging van door ons verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Melotte Pumptechnology is als volgt te bereiken:

Postadres: Postbus 1815, 6201 BV te Maastricht

Vestigingsadres: Fregatweg 50, 6222 NZ te Maastricht

Inschrijvingsnummer KvK: 14633539

Telefoon: 043-3684141

Mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

U bevindt zich hier: Home Privacyverklaring